2019 Yılının En Trend Erkek Bot Modelleri

2019 Yılının En Trend Erkek Bot Modelleri

2019 Yılının En Trend Erkek Bot Modelleri
Erkekler için moda algısı son yıllarda adeta dönüştü. Moda denildiği zaman akla ilk kadın kıyafetleri geliyordu. Ancak artık öyle değil, erkekler de modayı yakından takip ediyor. Kış ayları, yaz aylarına göre kıyafetlerin şıklığının geri planda kaldığı; insanların önceliklerinin soğuktan korunmak olduğu zamanlar oluyor. Ancak hem rahat hem de şık botlar, kış mevsiminde gözleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir. Bakalım, 2018 – 2019 kış sezonunda en trend erkek bot modelleri neler?

Chealsea botlar yine tüm şıklıklarıyla raflarda!

Sade ve şık bir model olan Chealsea botlar, yine bilek kısımları lastikli, siyah renk deri modelleri ile ön ön plana çıkıyor. Zamansız renk olan siyah, sizi her zaman “cool” gösterecektir. Kahverenginin tonları da raflar da yerini alıyor. Chealsea modellerin deri olması , su geçirmez özellikleri nedeniyle kış ayları için büyük bir avantaj. Chealsea botları hem spor kıyafetlerle hem de klasik kıyafetlerle kombinleyebilirsiniz. Koyu renk kot pantolonla, kumaş takım pantolonuyla da oldukça şık duracaktır.



Bağcıklı, asker postalları sezonun en çok satan ürünü olacak!

Pilot ceketleri ile beraber asker postalları çoğu markanın kış sezonlarında yerini almış durumda. Vitrinleri askeriyenin hem sert hem de cool görünümü süsleyecek gibi görünüyor. Oldukça rahat olan postallar, çoğu erkeği cezbeden bir model. Bağcıklı olduğu için kullanışsız olduğu düşünülebilir, ancak bazı modellerin yan tarafından fermuar bulunuyor. Böylelikle postallar hem güzel görünümlerinden bir şey kaybetmemiş oluyor, hem de gayet rahat kullanıma sahip oluyorlar.



Kemerli modeller!

2019 yılında erkek botlarında en önemli detay olarak kemerler gözümüze çarpıyor. Hem düz modellerde, hem de fermuarlı modellerde ayakkabıların önündeki kemerler oldukça farklı ve şık duruyor. Bir ya da birden çok kemerli bot modelleri ile bu kış özgünlüğü yakalayabilirsiniz.

 



Süet her sezon karşımızda, şimdi de süet botlar moda!

Yağmurlu ve karlı havalar için pek de uygun olmayan süet botları, kışın yağışsız havalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Genellikle klasik giyime sahip olan erkeklerin tercihidir. Önemli davetlerinizde, kapalı mekanlarda süet bot giymeyi tercih edebilirsiniz. 





Etiketler: 2019 yılının en trend erkek bot modelleri
Temmuz 01, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR