2019 Yılının En Trend Kadın Bot Modelleri

2019 Yılının En Trend Kadın Bot Modelleri

2019 Yılının En Trend Bot Modelleri

Kış aylarında en çok ön plana çıkan ve kendini gösteren parça botlardır. Tercih ettiğimiz bot suya dayanıklı olup bizi soğuğa karşı korumalı, bunun yanı sıra elbette modaya uygun ve şık da olmalı! 2019 yılının en trend bot modellerini bu yazımızda sizler için derledik.

Önden fermuarlı botları daha çok göreceğiz!

Geçtiğimiz sezon hemen hemen tüm büyük markalar önden fermuarlı bir bot modeli satışa sunmuştu. Önümüzdeki kış sezonunda önden fermuarlı bot modellerine daha sık rastlayacağız. Rahat bir model olan bu modeli, yüksek topuklu botlarda da göreceğiz. Gündelik hayatta kolaylıkla kullanabilirsiniz.





Yüksek topuklu, bağcıklı modeller

Bu modelin parmak uçları açık olanı sonbaharda reyonlarda göreceğiz. Pek kullanışlı olmayan bu modeller, oldukça şık görünüyor. Ancak kış mevsimi yaklaştıkça elimiz daha koruyucu botlara gidecek. Kış günlerinde yine topuklu, bağcıklı bir model tercih edebilirsiniz. Biliyoruz, ince yüksek topuklar hepimizin gönlünü fethediyor, ancak topuğu kalın topuk olarak tercih ederseniz daha rahat edersiniz.





Zamansız trend: Sivri burun ve ince topuk

Bir kadına en çok yakışan ve onun kadınlığını en çok plana çıkaran bot modeli olduğunu söyleyebiliriz. Son birkaç senedir her sezon vitrinlerde bu sivri burunlu, ince topuklu tek renk olan bot modellerini görüyoruz. 2019 yılında herkesten daha şık görünmeniz için size bir tüyo verelim; süetler ve düz deriler geçtiğimiz sezonda kaldı. Bu sezon, sivri burun modellerde deri desenli botları tercih edin.



 Her Sezonun Olmazsa Olmazı Sıradışı Modellerde Bu Sene Ankle Botlar var!

Ankle botlara yaklaşık beş senedir alışınız. İlk trend olduğu zamanlar çok erkeksi görünüyordu. Zamanla zımbalarla, boncuklarla ve çeşitli detaylarla zamanla daha zarif hale geldi. 2018 – 2019 kış sezonunda ise biraz kaba görünen ankle botlar ile karşı karşıyayız. Küt burunlu, topuğunun rengi farklı olan ankle botlar bu sezonun en “olay” trendi olabilir. Ancak siz modanın kurbanı olup en trend model diye bu ilginç ankle botları görür görmez satın almayın. Her gün podyumda yürüyen bizler değiliz… 



Etiketler: 2019 yılının trend botları,2019 kadın bot modelleri,2019 trend kadın botlar,2019 trend kadın bot çeşitleri,2019 yeni sezon kadın botlar
Temmuz 27, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR