Yaz Botları İle Stil Önerileri

Yaz Botları İle Stil Önerileri




Yazın bot mu giyilir? dediğinizi duyar gibiyim botların sadece kışa özgü olduğunu düşünebilir bir çoğunuz ancak artık öğle değil! Moda dünyası her geçen gün farklı tasarımlar farklı konseptler yaratmaya çalışırken dünya genelinde popüler olan ve günlük olarak kadınların en çok kullandığı ürün haline gelen yaz botları ülkemizde de gitgide tercih edilir bir hal aldı! 




Western bir duruş veren yaz botlarının sokakta görülme sıklığı ile kadınlar tarafından ne kadar tercih edildiğini ve beğenildiğini kolaylıkla gözlemleyebilirsiniz, ünlü festival coachella'yı istanbulda yaşıyormuşuz gibi bir hissiyata kapılmıyor da değiliz :)




Özellikle şort ve etek kombinleri ile vintage bir tarz benimseyen kadınlar için vazgeçilmez haline gelen bir detay oluyor.birden farklı stili ile sıkıcı kombinlere hareket katmanın en şık yolu oldu yaz botları!



Farklı tasarım ve materyal seçenekleri ile de kişiselleştirilmiş seçenekler sunuluyor, keten yaz botları, deri yaz botları, ya da renkli tekstil materyallerden üretilmiş versiyonları mevcut ve salaş bir tarz benimseyenler için biçilmiş kaftan!






Yaz botları sadece western tarzlada sınırlı değil sneaker tarzında yarım modeller ya da daha uzun kovboy çizmesi tarzında olan modeller de mevcut burada da artık seçim sizin :)

Farklı tarzlarda ki yaz botları için ; https://www.saillakers.com.tr/kadin-yaz-botlari

 

Etiketler: yaz botları,yaz botu tavsiyeleri,yaz botu modelleri,yaz botu,western yaz botları
Temmuz 20, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR