Yazın Vazgeçilmezi Olan Keten Ayakkabılar ile İlgili Konforlu ve Şık 3 Öneri

Yazın Vazgeçilmezi Olan Keten Ayakkabılar ile İlgili Konforlu ve Şık 3 Öneri

Yazın Vazgeçilmezi Olan Keten Ayakkabılar ile İlgili Konforlu ve Şık 3 Öneri

Keten kumaşın bilinen tarihi lüks ve pahalı bir giyim geçmişine dayanıyor. Bu zamandan tam 8 bin yıl önce Mısır’da firavunları mumyalamak için kullanıldığı biliniyor. Daha sonraları krallık yöneticilerinin giysileri, yatak çarşafları ve törenlerde keten kumaştan üretilmiş birçok tekstil ürünü kullanılıyordu.

Yazın bu sıcak günlerinde keten ayakkabının şıklık ve sadeliği hemen hemen her yerde kendini gösteriyor. Diğer ayakkabı türlerinden ayrılan en büyük özelliği hava alabilir yapısı, esnek ve rahat oluşu yaz günlerinin vazgeçilmez modasına harika bir tamamlayıcı görevi görüyor.

Günlük giyimde rahatlık sembolü

Yazın, sıcak ve bunaltıcı havasını bir nebze olsun rahatlatan günlük keten ayakkabı modelleri, farklı pantolon kombinleri ile rahatça tercih edilebilmektedir. Günlük olarak tercih edebileceğiniz keten ayakkabı modelinin açık renk olmamasına özen gösterin. Çabuk kirlenen yapısı renk olarak beyaz ve tonları için günlük giyimde pek tercih edilmemelidir. Mavi ve tonları ya da koyu renkler günlük giyiminize ve elbiselerinize harika uyum sağlayacaktır.



Öğleden sonraları için şık seçimler

Akşamüstüne doğru programınız mı var? Dostlarınızla harika bir drink, mangal partisi veya parkta harika bir yürüyüş ve piknik, Bu randevuya; şık, rahat ve trend seçimlerle gitmeyi kim istemez ki! Bağcıklı ve bağcıksız, canlı renk seçenekleri ve harika bir rahatlığı dostlarınızla harikulade zamanlar eşliğinde geçirirken, şık ve rahat seçiminizden pişman olmayacaksınız. Şundan emin olabilirsiniz; harika pantolon seçenekleri altında beyaz, kırmızı ve mavi gibi renk seçimleri ve klasik model seçenekleri ile tarzınızı kesinlikle yansıtacaksınız.



Gecenin şıklığına yeni trend ve tarz modeller ile katılın!

Gecenin en eğlenceli zamanına tarzınızı ve farkınızı ortaya koymanın zamanı geldi! Farklı ve bu yaza özel harika tasarımlar ile şıklığınıza siz bile şaşıracaksınız. Gri keten kumaş altında harika bir tasarım ile serpiştirilmiş, renkli bir şöleni andıran taban seçenekleri ile gece kıyafetinize muhteşem uyum sağlayacağından emin olabilirsiniz. Spor modeller ve farklı renklerin bir araya geldiği konsept tasarım modeller ile bu gecenin en göze çarpanı siz olacaksınız. 





Diğer erkek keten ayakkabı modelleri için; https://www.saillakers.com.tr/erkek-keten-ayakkabi


Etiketler: keten ayakkabı,keten ayakkabı stil önerisi,keten ayakkabı kombinleri,yazlık keten ayakkabılar
Temmuz 25, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR