Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Kadın Sandalet Modelleri İçin Kullanım Önerileri

Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Kadın Sandalet Modelleri İçin Kullanım Önerileri

Yaz mevsimi denildiği zaman ilk akla gelen ayakkabı modellerinden biri sandalettir. Sıcak havalarda ayağınız hava alır ve size rahat ettirir. Hem topuklu hem düz birçok sandalet modeli gibi çok güzel kombinler yapmak mümkün. Eğer sandalet ile kombin yapmakta zorlanıyorsanız, bu yazımız sizin için. İşte, sandaleti nerelerde hangi kıyafetlerle beraber giyebilirsiniz, önerilerimiz:


      Plajda


Tatile giderken valize sandalet koymamak olmaz! Hatta bir tane de yetmez, iki çeşit sandalet almalısınız yanınıza ki kombin seçenekleriniz artsın. Özellikle plajda yanınızda sandalet getirdiğinize şükredeceksiniz. Tamam plajda terlik giyilir ancak plaja giderken yolda sandalet giymek daha pratik olabilir. Çünkü terlik sizi bir süre sonra yoracaktır. Sandalet ayağınızı tamamen kavradığı ve sardığı için size daha rahat hissettirecektir. Kombin önerimiz ise kesinlikle beyaz, tiril tiril plaj elbiseleri ile kahverengi deri sandaletler. Bir de hasır kovboy şapkası takarsanız, en trend sizsiniz.


     

Akşam Yemeğinde


Yaz akşamı, güzel bir yemekte şık bir sandalet tercih edebilirsiniz. Özellikle taşlı sandaletler akşam yemeği için çok uygun olacaktır. Çok sade bir elbise giyseniz dahi taşlı sandalet sayesinde yıldız gibi parlayabilirsiniz. Eğer düz sandalet tercih etmez istemezseniz, topuklu sandalet modellerine de yönelebilirsiniz. Tek renk deri sandaletlerin işinizi göreceğinden eminiz. Akşam yemeği için kombin önerimiz ise her kadının dolabında bulunan minik bir siyah elbise, altına da siyah, taşlı sandaletler. Bir de elinize parıltılı bir çanta aldığınızda hazırsınız.


     


Alışverişte


Eğer sizin de alışverişiniz saatler sürüyorsa, ayakkabı tercihiniz sandaletten yana olmalı. Aylık mutfak alışverişinizi yapmaya gittiğinizde ya da en yakın arkadaşınız için düğün alışverişine çıktığınızda, bir de sıcak havada, ayaklarınız buna nasıl dayanacak? Cevabımız: Sandalet sayesinde! Hem ayaklarınız hava alacak hem de gün boyu ayaklarınıza ayakkabı vurma derdi olmayacak. Alışverişinizi rahatça yapacaksınız, ayaklarınızın ağrısı nedeniyle alışverişi yarıda bırakıp eve dönmek zorunda kalmayacaksınız. Rahatlıkla alışverişinizi yapabileceksiniz. Alışveriş kombin önerimiz ise, efil efil uzun bir etek üstüne de bol salaş bir tişört! Bu pek benim tarzım değil diyorsanız şort ve askılı badi de diğer alternatif olabilir. Renkli sandaletlerle çok güzel olacak.


     

İş Yerinde / Ofiste


“Ofiste sandalet mi?” dediğinizi duyar gibiyiz. Ancak nasıl sandalet? O kadar sade ve şık sandaletler var ki, ofis kombinlerinizin altına kolaylıkla giyebilirsiniz. Elbette kumaş pantolonun altına sandalet giyin demiyoruz, daha rahat bir çalışma ortamınız varsa iş yerinde de rahatlıkla sandalet giyebilirsiniz. Özellikle etekler ve elbiselerle sandaletlerinizi kombinleyebilirsiniz.


     

 Düğünde


Sandalet çok günlük bir ayakkabı modeli, düğüne nasıl uyarlayabilirsiniz? Sandaleti yanınızda kurtarıcı ayakkabı olarak götürmenizi tavsiye ediyoruz. Düğünde yorulduğunuzda, arabanızın bagajındaki bir çift sandalet sizin kurtarıcınız olacak. Topuklu ayakkabılardan ayaklarınızı kurtarıp da sandalet giydiğinizde çok rahatlayacaksınız. 




BİRBİRİNDEN ŞIK KADIN SANDALET MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.






Etiketler: Kadın sandalet tavsiyeleri,kadın sandalet modelleri,kadın sandalet trendleri,yaz için sandalet tavsiyeleri,plaj için sandalet tavsiyeleri,tatil için sandalet tavsiyeleri,taşlı sandaletler,bodrum sandaletleri,deri sandaletler
Temmuz 29, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR