Her Erkeğin Mutlaka Satın Alması Gereken Ayakkabı Modelleri

Her Erkeğin Mutlaka Satın Alması Gereken Ayakkabı Modelleri

Her Erkeğin Mutlaka Satın Alması Gereken Ayakkabı Modelleri

Ayakkabılar, başlı başına stili yansıtabilecek güce sahip parçalardır. Giyim tarzınız nasıl olursa olsun, her erkeğin mutlaka sahip olması gereken bazı ayakkabı modelleri mevcuttur. Bu yazımızda, ne iş yaparsanız yapın; kaç yaşında olursanız olun, her zaman kullanabileceğiniz zamansız ayakkabı modellerinden bahsedeceğiz.


Klasik Ayakkabı

Resmi giyinmiyor olabilirsiniz, ancak bir erkekseniz ayakkabı dolabınızda mutlaka klasik ayakkabılar olmalı. Klasik siyah Oxford model bir ayakkabı, joker parçanız olabilir. Hem takım elbisenin altına hem de casual parçaların altına rahatlıkla giyebilirsiniz. Oxford modellerinden hoşlanmıyorsanız, kahverengi ya da siyah wingtip de size hitap edebilir. Üniversite öğrencisi de olsanız, şirket de yönetseniz; klasik ayakkabı olmazsa olmaz!


Spor Ayakkabı

Klasik ayakkabı her ne kadar mühimse, spor ayakkabı da bir erkek için o kadar mühimdir. Spor ayakkabılar günlük kullanıma en uygun ayakkabı modelleridir. Ayağınızı rahat ettirecek ve dolabınızdaki kıyafetleri en iyi uyum sağlayacak modeli bulmalısınız. Son dönemlerde beyaz spor ayakkabılar oldukça popüler. Baştan aşağı koyu renk giyinip, beyaz bir spor ayakkabı ile tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Beyaz spor ayakkabılar kışın ve yağmurlu günlerde çok kullanılmaya müsait olmasa da hem yazın sıcak günlerinde hem de kışın yağışsız günlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Sporla ilgiliyseniz ve düzenli olarak bir spor dalı ile uğraşıyorsanız, bunun için özel bir spor ayakkabıya ihtiyacınız olduğunu belirtelim. Günlük giydiğiniz spor ayakkabı ile spor yaparken giydiğiniz spor ayakkabı kesinlikle ayrı olmalı.


Kışlık Bot

Sonbahar, kış ve ilkbaharın bir kısmı ülkemizde bir hayli yağmurlu, çamurlu ve karlı geçiyor. Böyle günlerde sağlığınız ve diğer ayakkabılarınızı korumak için bot giymelisiniz. Böyle havalarda şık ayakkabılar giyemiyorum diye üzülmeyin, çok şık ve havalı bot modelleri de mevcut! Düz siyah deri bir bot bile sizi kusursuz gösterebilir. Palto, atkı gibi tamamlayıcı parçalar ile kış aylarında da şık olabilirsiniz. Bu nedenle dolabınızda mutlaka kışlık bot bulunmalı. Hem şık bir bot, hem de kara dayanıklı bir bot edinebilirsiniz.


Espadril

Biliyoruz, birçok erkek espadrillere karşı mesafeli duruyor. Ancak espadriller hiç ummadığınız anda kurtarıcı parça olabilir! Sıcak yaz günlerinde ayaklarınızı o sıkı bağcıkları olan spor ayakkabıya sokmak yerine, rahatça espadril giyebilirsiniz. Hem pantolonla hem de şortla oldukça şık duruyor.

 

Etiketler: erkek ayakkabı,erkek ayakkabı tavsiye, alınması gereken erkek ayakkabı modelleri,erkek ayakkabı tavsiyeleri
Kasım 05, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR