Ugly Sneakers ile Tamamlayabileceğiniz 5 Kombin Önerisi

Ugly Sneakers ile Tamamlayabileceğiniz 5 Kombin Önerisi

90’ların modasını günümüze taşımaya devam eden dünya devi markalar, son zamanlarda da ugly sneakersları podyumdan sokağa indirdiler. Başta insanlar bu ayakkabılara önyargılı olsa da, şimdi sokağa çıktığımızda bir sürü insanda ugly sneakers görüyoruz. Kaba bir görünüme sahip olan ugly sneakerslarla kombin yapmak oldukça zor görünüyor. Siz de kombin yapmakta zorlanıyorsunuz, ancak bir yandan da modaya uyum sağlamak istiyorsunuz… Peki, ne yapacaksınız? İşte ugly sneakerslarla yapabileceğiniz kombinler karşınızda!

      Şıklık & sporluk kontrastından yararlanın!

Takım elbiselerin altına spor ayakkabı giymek, eskiden olsa çok absürt karşılanabilirdi. Ancak moda ile hiçbir zaman asla olmaz diye bir şey yok! Eğer dolabınızda bir ceket pantolon takımınız varsa, bu kombininizi bir ugly sneakers ile patlatabilirsiniz! Şık görüneceğinizden hiç şüpheniz olmasın. Şık görünmenizin yanı sıra son trendi de yakalamış olacaksınız.

     

Sezonun unutulmaz parçası leopar desenli etekler ile kombinleyin!

Bu sene 90’lara dönüyoruz demiştik. Bu nedenle leopar deseni de reyonlarda sık sık gözümüze takılıyor. Özellikle de leopar desenli uzun etekler… Eğer siz de yeni çıktığı zamanlar leopar desenli eteklerden bir tane kaptıysanız, ugly sneakerlarınızda ne giyeceğinizi düşünmenize artık gerek yok! Düz, basic bir tişört, altına leopar desenli bir etek, altına da ugly sneakars. İşte hazırsınız!

     

Kemerli havuç pantolon ve ugly sneakers uyumu ile modayı yakalayın!

Kemerli havuç pantolonlar aslında yeni moda olan parçalar değil. Son birkaç senedir vitrinlerde hep görüyoruz… Günlük stilimize bu denli dahil olmuş bu kemerli havuç pantolonlarla ugly sneakersları neden kombinlemeyelim ki? Günlük görünümü için ideal bir tercih olabilir!

     

Hem sade hem de şık olmak istiyorum diyenlere: Siyah deri tayt ve ugly sneakers kombini

Çoğu insan alt kıyafet seçiminde fazla renkli ya da hareketli parçalar tercih edemiyor. Eğer siz de onlardan biriyseniz tercihiniz siyah deri taytlardan yana olabilir. Deri tayt, zamansız stilin parçası olan bir kıyafettir. Bir deri tayt ile her duruma uyum sağlayacak kombin yapabilirsiniz. Ve tabii ki ugly sneakerlarınız için de deri tayt kurtarıcı bir joker parça olacaktır! Tamamen sade bir kombin istiyorsanız camel renginde bir kaşe montu da üstünüze attınız mı, tamamdır! Ancak havalar ısınıyor, kaşe montun yerini trençkot ya da deri ceket de alabilir.

     

Komplike kombinler yapacak cesaret olmayanlar için blue jean ile ugly sneakers kombini

Tüm saydığınız kombinler fazla iddialı, ben onlara cesaret edemem diyorsanız, deri tayt misali ikinci bir joker parçamız var: Blue Jean! Risk yok denecek kadar az… Bir kot, bir tişört; işte tamam! Ancak yine de ugly sneakerslar size fazla geliyorsa, tamamen beyaz renkte bir ugly sneakers tercih edebilirsiniz. 




Tüm kadın sneakers modelleri için ; www.saillakers.com.tr adresimizi ziyaret ediniz.
Etiketler: ugly sneakers
Nisan 09, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR